Hoi! 

Mijn naam is Karlijn Roex en ik ben socioloog, schrijver en activist. Momenteel verzorg ik lezingen, trainingen, gastcolleges, schrijf artikelen en recensies, review teksten en heb net mijn nieuwe boek uitgebracht 'In Verwarde staat'. En oh ja, ik doe zelfs aan theater

Neem de tijd om even op mijn website rond te snuffelen. Hieronder vind je alvast mijn nieuwste aanbod.  

Nieuwe trainingen

  • Mediatraining voor destigmatiseerders. Word jij de volgende woordvoerder tegen stigma, vanuit je eigen ervaring? Lees verder.
  • How to build your own peer support group? In English. Read more. 
Bestel het boek 'In verwarde staat'

De samenleving krijgt steeds meer te maken met gevaarlijk geachte 'verwarde personen'. Is de samenleving nog wel veilig, zijn burgers terecht bezorgd? Karlijn Roex, een jonge sociologe die zelf verward is genoemd, draait de vraag om. Lees verder. 

 

NIEUW - Theater 'in verwarde staat'

Samen met theatergroep Stormkamer doe ik een theaterproductie. In mei 2020 gaan we het podium op! In deze 'stormkamer' pellen we vooroordelen laagje voor laagje af, proberen we de mediastorm rondom psychiatrie te vangen en ontwarren we letterlijk het web van sociale codes. Misschien blijkt achteraf het verhaal van de ander minder ver van je af te staan dan je denkt? Lees verder. 

E-mailen
LinkedIn